Werknemers / Particulieren

Werving en Selectie / Detachering

Ben je op zoek naar een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging?, of twijfel je aan je carrière mogelijkheden? We helpen je hier graag bij.

We kijken naar jouw CV, kennis en ervaring en wie jij bent!

Van daaruit gaan we op zoek naar de optimale match tussen jou en onze opdrachtgevers. Bij onze werving en selectie houden we rekening met alle aspecten, zoals; persoonlijkheid, motivatie, talenten, drijfveren en competenties.

We kunnen deze toetsen en onderzoeken via een volledig assessment via de TMA methode.

Inbetween Personeelsdiensten werkt voor opdrachtgevers in diverse branches. We vervullen vacatures op alle niveaus: van laaggeschoold werk tot functies op hbo- en wo-niveau.

Voordat je in een eventuele sollicitatieprocedure komt, hebben we een persoonlijk gesprek.
Vervolgens zullen we je op de hoogte houden van procedures, mogelijkheden en voortgang.

We houden ons strikt aan de gedragsregels van de NvP hierdoor kun je rekenen op een zorgvuldige behandeling.

Loopbaancoaching

Wanneer je niet goed op je plek zit in je huidige functie of problemen hebt met je werkgever, raak je de eigen regie kwijt. Een loopbaancoach kan je dan inzicht geven in je eigen situatie, gaat samen op zoek naar oplossingen en geeft je de mogelijkheid met nieuwe ogen naar je eigen functie en leven te kijken. En dat zorgt ervoor dat je de regie weer in eigen handen krijgt.

Met Inbetween PD Coaching krijg je alle ondersteuning die jij nodig hebt bij het zetten van jouw eerste of volgende stap. Samen kijken we naar jouw situatie, onderzoeken we waar je goed in bent en hoe je dit presenteert naar de buitenwereld en in actie omzet.

Concreet helpen we je met als doel een plan te maken voor de gewenste ontwikkeling van jou in je huidige werk of je carrière. We helpen je om de antwoorden op je loopbaanvragen te vinden en vorm te geven in een carrièreplan.

Margo van Dijk is een Register loopbaanadviseur en aangesloten bij Nobco en Noloc. Daarnaast is zij gecertificeerd TMA professional en gedreven om mensen in hun kracht te zetten. Zij geeft inzicht in talenten, motivatie, behoeften en ontwikkelmogelijkheden.

Hoe mooi zou het zijn als iedereen werkt vanuit wie hij is.

Copyright © 2021

Hosting en Ontwikkeling door Bee Interactive Nederland