5

Uitzenden en Detacheren

We vervullen vacatures op alle niveaus: van laaggeschoold werk tot functies op HBO- en WO-niveau. Onze doelstelling is te komen tot een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgevers.

Heeft u tijdelijk, voor een kortere of langere periode, extra medewerkers nodig? Dan is uitzenden de oplossing. Op basis van de gewerkte uren, wordt de flex-medewerker wekelijks betaald en ontvangt u een factuur.

Voordelen:

  • U heeft snel een geschikte medewerker
  • U bespaart veel tijd en geld (o.a. geen wervings- en administratiekosten)
  • U loopt geen risico bij ziekte
  • No cure, no pay

Detacheren

Detachering is een vorm van uitlenen van arbeidskrachten. Detacheren onderscheidt zich van uitzenden door de grotere zekerheid die het met zich mee brengt, voor zowel u als de gedetacheerde.

Detachering kan aan een vaste termijn gebonden zijn, maar ook aan een specifieke doelstelling. Dat is vaak een objectief vast te stellen situatie of project. Verlengen van de overeenkomst is uiteraard altijd mogelijk.

Er zijn veel uitzendondernemingen die op commerciƫle basis arbeidskrachten ter beschikking stellen in Nederland. Slechts een deel daarvan is aangesloten bij de ABU. Een ABU-lid moet namelijk voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid op de werkvloer, gedragsregels, arbeidsvoorwaarden en afdracht van sociale premies. Daardoor hebben opdrachtgevers en uitzendkrachten de garantie dat ABU-leden staan voor kwaliteit, zekerheid en financiƫle betrouwbaarheid. Wij worden periodiek gescreend om zo de kwaliteit continu te waarborgen. Daarnaast conformeren wij ons aan de NEN 4400-1 norm.