5

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als arbeidsbemiddelaar helpen wij mensen aan het werk. MVO is voor ons een vanzelfsprekende manier van werken.

Dit betekend concreet dat onze MVO-ambitie luidt : in Between Personeelsdiensten is betrokken bij (mensen)werk!

In onze arbeidsbemiddeling geven wij ook aandacht aan mensen met een grotere afstand tot de  arbeidsmarkt (zoals kandidaten met een SW-,en of Wajong indicatie) en de afstemming van de gemeenten daarin.

We denken op onze eigen unieke manier, over werk, en zetten mensen en middelen zo slim mogelijk in om de productiviteit en kwaliteit te verhogen. Plezier in het werk speelt daarbij een centrale rol. Wij zijn van mening dat het optimaal benutten van de talenten van medewerkers een win-winsituatie is. Medewerkers krijgen de kans om te excelleren en organisaties hebben hier profijt van.

Detacheren is mogelijk voor deze groep mensen  voor uiteenlopende vacatures of werkzaamheden. Dat kan op individuele basis op één specifieke werkplek, die passend is aan de kwaliteiten en aandachtspunten van deze kandidaat. We zorgen voor  een goede begeleiding en aanvullende werkinstructies waardoor u zich volledig ontzorgd kunt voelen.

Deze groep medewerkers brengen vaak financieel voordeel mee, omdat subsidie of een andere maatregel op hen van toepassing is. In die gevallen vindt u dit voordeel terug in onze tariefstelling. Door de inzet van een van deze medewerkers profileert u zich bovendien als een Maatschappelijk Betrokken Ondernemer.